Egyedülálló energiatakarékos lakópark. Csendes, gyönyörű 10 hektáros völgy Kecskemét főterétől 5 km-re.

Épületek

Könnyűszerkezetes és energiatakarékos családi házakat építünk. Mindegyik ház alkalmas CSOK hitel, Zöld Hitel és bármilyen államilag támogatott vagy támogatás nélküli banki hitel felvételére. Ezeket az energiatakarékos otthonok úgy lettek tervezve, hogy a 2022-es szabványoknak teljes mértékben megfeleljenek. Tervezésnél figyelembe vettük a családok igényeit, ízléseit. Így minden házunknál élvezheti a családias, tökéletes elrendezést. Minden ház rendelkezik hőszivattyúval, ezáltal rezsiköltségeit minimalizáltuk.

Környék

A lakópark Kecskemét főterétől csupán 5km-re helyezkedik el DNY-ra. Csendes, gyönyörű rét, ahol az újonnan közművesített területen 2000nm-es közösségi park is kialakításra kerül. Az 54-es út 4 sávos szakaszától csupán 2 km távolságra. Bevásárló központokkal és a déli iparteleppel (Mercedes, Knorr-Bremse, Nissin Foods, Axon, Abrazív, stb.) egy most épülő szilárd burkolatú út köti össze.

Előnyök

A Green Lakópark lesz Kecskemét első, teljesen egyedülálló olyan lakóterülete, amelyet tudatosan terveztünk. Ahol mind a házak külleme, élhetősége, energiatakarékossága, elhelyezése, úthálózata, közösségi tere jól átgondolt és gondosan megtervezett koncepció szerint készült. A házakban hőszivattyús megoldás biztosítja a fűtést, valamint villanybojler a használati melegvizet. Így minden berendezés hatékonyan szolgálja a családok érdekeit, és garantálja a kisebb rezsiköltséget.

Green lakópark

Központhoz közel és a város zajától távol. Egyszerűen, gyorsan megközelíthető.

Mindig olyan lakóhelyet válasszon családjának ami nyugodt és kiegyensúlyozott életet biztosít. Az újonnan épülő típusházaink pedig pénztárcakímélő megoldást nyújtanak.

Lakópark
2000m2

Közösségi tér

Aktív pihenéssel a másnapi munka is könnyebb. A közösségbe járás pozitívan hat családodra.

90000m2

Lakópark

Kiváló adottságokkal rendelkező terület 138 energiatakarékos családi ház számára.