ISMÉT ELÉRHETŐ LESZ A ZÖLD HITEL ÉS MI KÉSZEN ÁLLUNK RÁ!

Nagyon fontos hírünk van minden Érdeklődő számára: a kormány és a bankok jelenleg dolgoznak a Zöldhitel III. keretrendszerén, amelynek köszönhetően hamarosan ismét elérhető válik a kedvező kamatozású hitel a megfelelő energetikával rendelkező házak esetén. Nem véletlen, hogy a Green Lakóparkban kizárólag olyan épületek épülnek, amelyek meg tudnak felelni ezeknek az elvárásoknak, így boldogan kínáljuk házainkat Mindenkinek. OTP Aranyfokozatú partnerként természetesen hitelügyintézésben és gyors elbírálásban is tudunk segíteni. Most kell dönteni, most kell elindítani és most kell kiválasztani az Önnek megfelelő ingatlant, mert ezzel a lehetőséggel ismét gyorsan el fognak fogyni a házak a második ütemben és várhatóan a hitelkeret is legkésőbb nyáron el fog fogyni. Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Portfolio:

Jönnek a zöld minősített hitelek. A módosítás értelmében 2023 áprilisától a meghatározott, az MNB Zöld Tőkekövetelmény-kedvezmény Programjával összhangban álló

ZÖLD HITELCÉLOK ESETÉBEN FOLYÓSÍTÁSI DÍJ, ILLETVE A ZÖLD HITELCÉL ELLENŐRZÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJ ÉS EGYÉB KÖLTSÉG NEM KERÜLHET FELSZÁMÍTÁSRA. A HITELES ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ÜGYFELET TERHELŐ KÖLTSÉGÉT A HITELEZŐ EGYSZERI ALKALOMMAL KÖTELES LESZ ÁTVÁLLALNI.

A zöld hitelcélok igazolt teljesülése esetére a hitelezőnek lehetősége lesz zöld kamatkedvezményt is biztosítani. Az adósok az új keretek között jóval kedvezményesebben érhetik el zöld lakáscéljukat: egy 20 millió forintos, 20 éves, 9 százalékos kamatozású hitel esetén mintegy 100 ezer Ft előnyt élvezhetnek hitelfelvételkor, 1 százalékpontos kamatkedvezménnyel pedig mintegy 3 millió forinttal alacsonyabb visszafizetendő összeget érhetnek el a futamidő alatt.